De grootste zorg voor uw boot of sloep in Leimuiden

Wanneer u uw boot of sloep stalt bij The Boathouse, maken wij hem winterklaar. Ook reparatie en onderhoud aan de motoren voeren we uit. Wilt u uw boot in de winterperiode professioneel laten onderhouden? Meer dan aan bij The Boathouse in Leimuiden. 

Contact opnemen

Zeilmakerij

Een nieuwe bootkap, cabriokap, sprayhood, afdekzeil, consolehoes, bimintop of winterkleed nodig? Met meer dan 50 jaar ervaring denken wij met u mee en stoppen we al uw wensen in het nieuwe maatwerk. Ook voor reparatie en onderhoud aan uw boot- of jachtzeil bent u bij The Boathouse aan het juiste adres.


Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bootkussens op maat, een zonnedek kussen of loungekussens voor in uw tuin. Kortom: alle zit- en rug kussens met de beste polyether vulling. 


Behalve zeilwerk voor boten fabriceren we ook niet-nautische producten, zoals bakfiets afdekzeilen, hoezen voor lounge- en tuinsets, veranda zeilen, Docking Shelters, schaduwdoeken en machine afdekhoezen. Ook voor het professioneel reinigen en impregneren van uw zeil, tent of markies kunt u bij ons terecht.

Vraag een offerte aan

Reparatie en onderhoud

Ons “full service bedrijf” is uitermate geschikt voor klanten die met een gerust gevoel alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden onder één dak willen regelen. Wij verzorgen zowel de winterstalling als het winterklaar maken, reparatie en onderhoud van uw motor, poetsen en polijsten, polyesterwerk, antifoulen, zeilreparatie, reinigen van kussens en dekzeilen en het inbouwen van apparatuur. Andere voordelen van The Boathouse:

  • Ons netwerk onderhoudt contacten met uw jachtwerf (dit is vooral van belang bij garantie en originele onderdelen)
  • Professionele reparatie en onderhoud door opgeleid personeel
  • Goede communicatie met onze klanten staat bij ons voorop
  • Eén contactpersoon
  • Uw boot is volledig vaarklaar op het afgesproken tijdstip
Nieuws en tarieven

Reiniging

Ziet uw boot er na een vaarseizoen niet meer zo schoon uit? Het zorgvuldig wassen, polijsten en poetsen van een boot is een tijdrovende klus. Naast de reparatie van onderdelen is grondig onderhoud noodzakelijk om de levensduur van uw boot te verlengen. Laat uw boot of sloep wassen, polijsten en poetsen door The Boathouse. Zo is uw schip beschermd tegen weersinvloeden en uv-straling.

Maak een afspraak

Tek-dek

The Boathouse is dealer en installateur van Tek-Dek, een fantastisch alternatief voor houten dekken dat op bijna ieder oppervlak toegepast kan worden. Tek-Dek is bijna niet te onderscheiden van zijn traditionele houten voorganger. Het kleurechte uiterlijk en de voelbare houtstructuur geven een luxe uitstraling. Samen met geïntegreerde zwarte belijning en kantstukken is het resultaat gelijk aan een traditioneel gelegde houten vloer. Groot voordeel van Tek-Dek is het eenvoudige onderhoud met een dek borstel, water en zeep. De vloer mag zelfs met de hogedrukspuit gereinigd worden. Tek-Dek is door en door gekleurd en zal zijn klassieke uiterlijk vele jaren behouden, zonder zichtbaar te verouderen. Tek-Dek is zeer gunstig geprijsd in vergelijking met teakhout of andere alternatieven. Meer weten over deze ideale bootvloer?

Neem contact op

Marine Equipment

Op zoek naar bootonderdelen voor uw jacht? The Boathouse levert kwaliteitsonderdelen voor de jachtbouw industrie, maar ook voor particulieren. Het aanbod van Onmar bevat producten van Mobella, Southco, Orcas en Marine Town.

Maak een afspraak