De grootste zorg voor uw boot of sloep in Leimuiden

Zowel optisch als technisch onderhoud aan uw boot of sloep verzorgen wij bij The Boathouse onder één dak. Motor service  ,winterklaar maken, wassen, polijsten en het onderwaterschip voorzien van nieuwe antifouling. Wilt u na de winter uw boot weer als nieuw terug? Meer dan aan bij The Boathouse in Leimuiden. 

Contact opnemen

Reparatie en onderhoud

Ons 'full service bedrijf' is uitermate geschikt voor klanten die met een gerust gevoel alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan hun boot of sloep onder één dak willen regelen. Wij verzorgen de reparatie en het onderhoud van uw motor, poetsen en polijsten, polyesterwerk, antifoulen, zeilreparatie, het reinigen van kussens en dekzeilen en het inbouwen van apparatuur. Andere voordelen van The Boathouse:

  • Ons netwerk onderhoudt contacten met uw jachtwerf (dit is vooral van belang bij garantie en originele onderdelen)
  • Professionele reparatie en onderhoud door opgeleid personeel
  • Goede communicatie met onze klanten staat bij ons voorop
  • Eén contactpersoon
  • Uw boot is volledig vaarklaar op het afgesproken tijdstip

Reiniging

Ziet uw boot er na een vaarseizoen niet meer zo schoon uit? Het zorgvuldig wassen, polijsten en poetsen van een boot is een tijdrovende klus. Naast de reparatie van onderdelen is grondig onderhoud noodzakelijk om de levensduur van uw boot te verlengen. Laat uw boot of sloep wassen, polijsten en poetsen door The Boathouse. Zo is uw schip beschermd tegen weersinvloeden en uv-straling.

Maak een afspraak

Tek-dek

The Boathouse is dealer en installateur van Tek-Dek, een fantastisch alternatief voor houten dekken dat op bijna ieder oppervlak toegepast kan worden. Tek-Dek is bijna niet te onderscheiden van zijn traditionele houten voorganger. Het kleurechte uiterlijk en de voelbare houtstructuur geven een luxe uitstraling. Samen met geïntegreerde zwarte belijning en kantstukken is het resultaat gelijk aan een traditioneel gelegde houten vloer. Groot voordeel van Tek-Dek is het eenvoudige onderhoud met een dek borstel, water en zeep. De vloer mag zelfs met de hogedrukspuit gereinigd worden. Tek-Dek is door en door gekleurd en zal zijn klassieke uiterlijk vele jaren behouden, zonder zichtbaar te verouderen. Tek-Dek is zeer gunstig geprijsd in vergelijking met teakhout of andere alternatieven. Meer weten over deze ideale bootvloer?

Neem contact op

Marine Equipment

Op zoek naar bootonderdelen voor uw jacht? The Boathouse levert kwaliteitsonderdelen voor de jachtbouw industrie, maar ook voor particulieren. Het aanbod van Onmar bevat producten van Mobella, Southco, Orcas en Marine Town.

Maak een afspraak