Reparatie en onderhoud met de grootste zorg voor uw boot of sloep in Amstelveen

Bij The Boathouse repareren en onderhouden wij uw boot of sloep op een professionele manier. En zoekt u een nieuwe bootkap, bootkussens of moet uw zeil gerepareerd worden? maak dan een afspraak bij The Boathouse in Amstelveen. In onze zeilmakerij maken we alles voor u op maat.

Contact opnemen

Zeilmakerij

Heeft u een nieuwe bootkap, cabriokap, sprayhood, afdekzeil, consolehoes, bimintop of winterkleed nodig? Met meer dan 50 jaar ervaring denken wij bij The Boathouse met u mee en stoppen we al uw wensen in nieuw maatwerk. Natuurlijk bent u ook voor reparatie en onderhoud aan uw boot- of jachtzeil bij The Boathouse aan het juiste adres.


Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bootkussens op maat, een zonnedek kussen of voor loungekussens voor in uw tuin. Wij leveren alle zit- en rugkussens met de beste polyether vulling. 


Behalve zeilwerk voor boten fabriceren we ook niet-nautische producten, zoals machine afdekzeilen, hoezen voor lounge- en tuinsets, veranda, serre zeilen en schaduwdoeken. Ook voor het professioneel reinigen en impregneren van uw zeil, tent of markies kunt u bij ons terecht.

Vraag een offerte aan