Breng nu uw bootkap voor reparatie, onderhoud en reiniging

Lees meer

Breng nu uw bootkap voor reparatie, onderhoud en reiniging

Lees meer

De grootste zorg voor uw boot of sloep

Wanneer u uw boot of sloep stalt bij The Boathouse, maken wij hem winterklaar. Ook reparaties en onderhoud aan de motoren voeren we uit. Wilt u uw boot in de winterperiode professioneel laten onderhouden? Meer dan aan bij The Boathouse in Leimuiden.

Zeilmakerij

Zeilmakerij

Een nieuwe bootkap, cabriokap, sprayhood, afdekzeil, consolehoes, bimintop of winterkleed nodig, met meer als 50 jaar ervaring denken wij met u mee en stoppen we al uw wensen in het nieuwe maatwerk. Ook voor repratie aan uw boot- of jachtzeil.

Bootkussens op maat, zonnedek kussen of loungekussens voor in uw tuin, alle zit en rugkussens met met de beste poyether vulling. 

Naast zeilwerk voor boten fabriceren we ook niet nautische producten zoals bakfiets afdekzeilen, hoezen voor lounge en tuinsets, verandazeilen, Docking Shelters, schaduwdoeken, machine afdekhoezen enz.    

Ook voor het professioneel reinigen en impregneren van uw zeil, tent of markies kunt u bij ons terecht. 

Vraag een offerte aan

Polyester reparatie

Reparatie en onderhoud

Ons “full service bedrijf” is uitermate geschikt voor klanten die met een gerust gevoel alle werkzaamheden onder één dak willen regelen. Zowel de winterstalling als het winterklaar maken, motoronderhoud, poetsen en polijsten, polyesterwerk, antifoulen, zeilreparatie, reinigen van kussens en dekzeilen en het inbouwen van apparatuur.

  • ons netwerk onderhoudt contacten met uw jachtwerf (dit is vooral van belang bij garantie en originele onderdelen);
  • professioneel onderhoud door opgeleid personeel;
  • goede communicatie met de klant;
  • betrouwbaar door HISWA-lidmaatschap;
  • Eén contactpersoon;
  • uw boot is volledig vaarklaar op het afgesproken tijdstip.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of schrijf direct in.

Nieuws en tarieven

Reiniging

Ziet uw boot er na een vaarseizoen niet meer zo schoon uit? Het zorgvuldig wassen, polijsten en poetsen van een boot is een tijdrovende klus. Echter is grondig reinigen noodzakelijk om de levensduur van uw boot te verlengen.

Laat uw boot of sloep wassen, polijsten en poetsen door The Boathouse. Zo is uw schip beschermd tegen weersinvloeden en uv-straling.

Maak een afspraak

Tekdek

Tek-dek

The Boathouse is dealer en installateur van Tek-Dek, een fantastisch alternatief voor houten dekken dat op bijna ieder oppervlak toegepast kan worden. Tek-Dek is bijna niet te onderscheiden van zijn traditionele houten voorganger. Het kleurechte uiterlijk en de voelbare houtstructuur geven een luxe uitstraling. Samen met geïntegreerde zwarte belijning en kantstukken is het resultaat gelijk aan een traditioneel gelegde houten vloer. Groot voordeel van Tek-Dek is het eenvoudige onderhoud met een dekborstel, water en zeep. De vloer mag zelfs met de hogedrukspuit gereinigd worden. Tek-Dek is door en door gekleurd en zal vele jaren zijn klassieke uiterlijk behouden, zonder zichtbaar te verouderen. Tek-Dek is zeer gunstig geprijsd in vergelijking met teakhout of andere alternatieven. Meer weten over deze ideale bootvloer?

Maak een afspraak

Marine Equipment

Op zoek naar bootonderdelen voor uw jacht? The Boathouse levert kwaliteitsonderdelen voor de jachtbouwindustrie, maar ook voor particulieren. Het aanbod van Onmar bevat producten van Mobella, Southco, Orcas en Marine Town.